Ryhmät

Seurassamme opetetaan monimuotoisesti potkunyrkkeilyä. Kuntopotkunyrkkeilyssä harjoitellaan pääasiassa välineiden avulla ja varsinaisessa potkunyrkkeilyssä keskitytään otteluteknisiin harjoitteisiin.

Suurin osa potkunyrkkeilyn harrastajista nauttii lajista käymällä treeneissä kuntoa ja taitoja kohottamassa. Kilpaileminen on seurassamme mahdollista ja seuramme tukee kilpailutoimintaa aktiivisesti. Asiasta enemmän kilpailutoimintasivulla.

Lajia TKKS:ssä on kehitetty vastamaan paremmin, sekä kuntoilijoiden että kilpailijoiden tarpeita. TKKS tarjoaakin treenimahdollisuuden eri tasoisille ja ikäisille harrastajille. Monipuoliset harjoitukset pitävät mielen virkeänä ja kilot kurissa. Nopeus, kestävyys, voima ja koordinaatio joutuvat koetukselle, eikä lihasten ja nivelten liikkuvuuttakaan jätetä harjoittamatta.

Treeneihin voi alkuun tulla vain verskoissa ja t-paidassa, mutta jatkossa on syytä panostaa varusteisiin, jotta harjoittelu olisi turvallista ja mielekästä, sekä itselle että muille. Perussetti on nyrkkeilyhanskat ja käsisiteet. Potkunyrkkeilyryhmässä tarvitset myös  hammassuojat, kypärän, jalkasuojat, alasuojat miehillä ja säärisuojat. Kaikki varusteet voi hankkia  myös seuramme kautta.

Laji sopii myös hyvin itsepuolustuksen harjoitteluun, sillä väistöjen, torjuntojen, suojauksen ja liikkumisen harjoittelu on olennainen osa potkunyrkkeilyä.