TKKS ry

Linkkejä lajiin liittyen:

TKKS on Suomen Potkunyrkkeilyliiton jäsen.

WAKO sivusto

TKKS on Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n jäsen.

Turun Kontaktikarateseura ry eli TKKS ry on vuonna 1987 rekisteröity, maineikas potkunyrkkeilyseura. Seuran toiminta käsittää potku- sekä kuntopotkunyrkkeilyn.

TKKS:n potkunyrkkeilijät ovat napsineet lukuisia arvokisamitaleita, ja moni heistä on edelleen aktiivisesti mukana seuran toiminnassa. Potkunyrkkeilyharjoittelumme on tavoitehakuista, ja se tarjoaa mahdollisuuden menestyksekkääseen kilpailu-uraan. Vastuuvalmentajillamme on Suomen Potkunyrkkeilyliiton ohjaajakoulutus.

Harjoituksissa opetamme kaikkia nykyisiä Suomen potkunyrkkeilyliiton ottelumuotoja, LC = Light contact, FC= Full Contact, KB =  Low kick ja K1-ottelumuotoa.

Kuntopotkunyrkkeily on seuramme toinen harjoittelumuoto. Kuntopotkunyrkkeilyssä kukin etenee omien edellytystensä mukaan. Toki valmentajamme "hiillostavat" kutakin harrastajaa parempiin suorituksiin, mutta aina edetään harrastajan valmiuksien mukaan.

Vasemmalla olevasta pudotusvalikosta löytyy tietoa seuran ja lajin historiasta ja pieni tietopaketti lajista ja sen harrastamisesta.