Ohjeita

Muutama vinkki menestyksekkääseen treenaamiseen:

 

1. Ota vaatteesi ym. mukaan harjoitussaliin pukuhuoneista, jollet halua niitä lahjoittaa muiden käytettäväksi.

2. Nyrkkeilysalilla harjoitellaan ainoastaan paljain jaloin tai lajiin soveltuvilla sisätossuilla.

3. Harjoitusten alkua odotetaan harjoitustilan ulkopuolella. 5 min ennen omien harjoitusten alkua voi siirtyä harjoitussaliin.

4. Harjoitusten alkaessa harjoitusvarusteet ovat asianmukaisesti päällä ja harjoittelija on valmiina aloittamaan harjoittelun. HUOM! Kellot, korut ja muut ylimääräiset pois.

5. Treeneihin tullaan ajallaan ja jos myöhästytään, pyydetään vetäjältä lupa päästä mukaan.

6. Juopuneena tai huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena oleskelu salilla on kielletty.  Huumeiden todistettavasta käytöstä seuraa välitön seurasta erottaminen.

7. Dopingaineiden käyttö on kielletty. Mikäli seuramme jäsen syyllistyy todistettavasti dopingaineiden käyttöön seuraa siitä seurasta erottaminen.

8. Harjoituksissa on noudatettava ohjaajan antamia ohjeita ja määräyksiä turvallisuuden takia. Ohjeiden noudattamatta jättämisestä seuraa harjoituksista poistaminen. Seuraavasta vastaavasta erottaminen seurasta.

9. Jos vahingoittaa seuran omaisuutta  tai muiden salilla harjoittelevien seurojen omaisuutta tahallaan, joutuu tekosensa korvaamaan.

10. Turun Kontaktikarateseura ry EI OLE VAKUUTTANUT salilla harjoittelevia, joten jokainen on velvollinen hoitamaan itselleen vakuutuksen mikäli niin parhaakseen katsoo.

11. Mikäli seuran toiminnassa, toimintatavoissa tai seuran ohjaajan toiminnassa on jotain huomautettavaa, on siitä tehtävä kirjallinen ilmoitus seuran hallitukselle.